Tom Felton & Rupert Grint
2010-05-30 / 20:27:11 / Videoklipp


Här ser ni lite snabbt när vuxne Draco (Tom Felton) och vuxne Ron (Rupert Grint) vandrar genom Kings cross!

Bilderna från epilogen är här!
2010-05-30 / 13:57:54 / Harry Potter


Nu har jag hittat bilder från när man spelade in scenen på Kings cross 19 år senare. Man får även se lite av deras barn! Väldigt intressant att se tycker jag! Klicka här för att komma till bilderna!

På bilden ovan ser ni en första blick på Ginny och Harry som vuxna! Klicka på länken ovan för att se resten av bilderna!

En titt på Wizarding World!
2010-05-29 / 22:15:20 / Wizarding world of Harry Potter

Massa Harry Potter fans fick den 28e Maj tillgång till parken. De fick ha tillträde till parken i hela två timmar! En person som var där filmade omgivingarna som nu finns uppe på http://insidethemagic.net men även på youtube och videon får ni se här och nu! Hogwartsslottet i slutet ser verkligen mäktigt ut...

Jag ber om ursäkt!
2010-05-29 / 17:48:34 / Harry Potter

Jag vill börja detta inlägg med att be om ursäkt för den riktigt usla uppdateringen! Men jag har haft så himla mycket att göra och har andra bloggar att sköta också så ibland blir det såhär och ni får ha tålamod och stå ut med det! Ska försöka bättra mig nu och det blir nog lättare när det blir lov också. Men slutsnackat om det nu!

Nu till en rolig nyhet: Många nya bilder ifrån Harry Potter och dödsrelikerna har dykt upp. Det är från själva inspelningen. Självklart lägger man ut dem på bloggen, tror att många är intresserade? I alla fall..varsågoda!













RSS 2.0